Grup Tinta

Proiectul a fost finalizat cu depășirea indicatorilor.

Mulțumim doctoranzilor și postdoctoranzilor pentru modul matur cu care s-au angajat în îndeplinirea responsabilităților.

Mulțumim membrilor echipei de implementare a proiectului.

Grupul Tinta este alcatuit din:
  •  78 doctoranzi cu frecvență, înmatriculați la doctorat în anul I de studii universitare pentru anii 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014 și care nu au mai beneficiat de sprijin financiar prin proiecte de burse doctorale în cadrul POSDRU DMI 1.5.
  • 28 postdoctoranzi care dețin titlul științific de doctor cu cel mult 5 ani înainte de admiterea în programul postdoctoral și care nu au mai beneficiat de sprijin financiar prin proiecte de burse postdoctorale în cadrul POSDRU DMI 1.5 din domeniile sănătate și/sau biotehnologii.
Se vor organiza GRUPURI DE LUCRU, la care vor participa specialistii din proiect, pentru asigurarea intensitatii si concentrarii eforturilor exclusiv către subiectele vizate;
Vor fi grupati pe teme de specialitate, dar vor participa și la sesiuni/module pe teme comune.
Modulele tehnice vor include aplicații/demonstrații practice.
Modulele practice de comunicare vor acorda sprijin personalizat pentru asigurarea vizibilității

 

blink_red_dot Aspecte importante legate de etica : articole, comentarii , proiecte, dezbateri etc, gasiti pe site-ul Centrului de Cercetare Etica Aplicata (www.ccea.ro)

 

blink_red_dot INCD „Victor Babeș”, în calitate de beneficiar al proiectului „Dezvoltarea resurselor umane – doctoranzi şi postdoctoranzi – pentru cercetare de excelenţă în domeniile sănătate şi biotehnologii” invită doctoranzii/postoctoranzii din proiect și membrii echipelor de management și implementare să participe la Sesiunea finală și Conferința de închidere a proiectului, în cadrul activităților A.4.2. Susținere de cursuri/module/sesiuni și A.1.5. Organizare conferințe închidere proiect.
Evenimentul se va desfășura în perioada 10 – 13 decembrie 2015, la hotel Mara, Sinaia și va fi organizat de INCD „Victor Babeș”.

 

blink_red_dot INCD „Victor Babeș”, în calitate de beneficiar al proiectului „Dezvoltarea resurselor umane – doctoranzi şi postdoctoranzi – pentru cercetare de excelenţă în domeniile sănătate şi biotehnologii”, invită doctoranzii și postdoctoranzii, membri ai grupului țintă, să participe la Sesiunea Anuală a Institutului „Victor Babeș”, Al 8-lea Simpozion Național de Patologie „Medicina de Precizie – De la modele experimentale la biomarkeri”. Evenimentul se va desfășura în perioada 19 – 21 noiembrie 2015, la sediul INCD „Victor Babeș”, București. Pentru doctoranzii și postdoctoranzii din proiect, intrarea este liberă. În cadrul acestei manifestări, sâmbătă 21 noiembrie 2015, orele 12:00 – 14:30, secțiunea „Sesiunea deschisă – contribuții doctoranzi, postdoctoranzi” este dedicată membrilor grupului țintă care doresc să prezinte (comunicare orală/poster) rezultate obținute în perioada de implementare a proiectului. Rezumatele vor fi trimise până la data de 01.11.2015 pe adresa imunodg@vbabes.ro, în limba română, conform formatului recomandat pe site-ul www.ivb.ro. Confirmarea acceptării lucrărilor se va face până la data de 05.11.2015.

blink_red_dot În perioada 22 – 24 octombrie 2015 se va desfășura la sediul INCD „Victor Babeș”, București, Conferința Anuală de Imunologie cu participare internațională.

INCD „Victor Babeș” în calitate de beneficiar al proiectului „Dezvoltarea resurselor umane – doctoranzi şi postdoctoranzi – pentru cercetare de excelenţă în domeniile sănătate şi biotehnologii”, invită doctoranzii și postdoctoranzii să participe la lucrările acestei manifestări științifice, intrarea fiind liberă pentru membrii grupului țintă. Conferința este creditată EMC – Colegiul Medicilor și OBBCSSR; programul și detalii referitoare la taxele de înscriere (pentru cei care doresc credite) se găsesc pe site-ul www.societateadeimunologie.ro .

blink_red_dot INCD „Victor Babeș”, în calitate de beneficiar al proiectului „Dezvoltarea resurselor umane – doctoranzi şi postdoctoranzi – pentru cercetare de excelenţă în domeniile sănătate şi biotehnologii”, invită doctoranzii și postdoctoranzii, membri ai grupului țintă, să participe la lucrarea practică “Utilizarea animalelor de laborator (șoareci) în studiul celulelor stem hematopoietice”, susținută de Dr. Valeriu Cișmașiu. Lucrarea practică se va desfășura luni, 28 septembrie 2015, începând cu ora 1600, în Biobaza din INCD „Victor Babeș”, București.

Numărul maxim de participanți este de cinci doctoranzi sau postdoctoranzi, iar accesul acestora se face în ordinea venirii. În cazul în care proiectul se prelungește, lucrarea practică va fi reluată în lunile octombrie și noiembrie.

blink_red_dot „Victor Babeș”, în calitate de beneficiar al proiectului „Dezvoltarea resurselor umane – doctoranzi şi postdoctoranzi – pentru cercetare de excelenţă în domeniile sănătate şi biotehnologii”, invită doctoranzii și postdoctoranzii, membri ai grupului țintă, să participe la conferința “Investigating inherited cardiac diseases by means of the patients’ induced pluripotent stem cell – derived cardiomyocytes”, susținută de Prof. OFER BINAH – Facultatea de Medicină Haifa, Israel.
Evenimentul se va desfășura în data de 22 septembrie 2015, ora 1600, în amfiteatrul „Ioan Moraru” din INCD „Victor Babeș”, București.

 

blink_red_dotAgenda Sesiunii a  VII-a de cursuri

blink_red_dotProgram aplicatii practice octombrie – noiembrie 2015

blink_red_dot Program demonstratii practice pe grupe – septembrie

blink_red_dotRaportare privind locatiile unde se desfasoara activitatile in luna august

blink_red_dotProgram demonstratii practice pe grupe – august

blink_red_dot Program demonstratii practice pe grupe – iulie

blink_red_dot Agenda de recuperare a Sesiunii a V – a

blink_red_dot Agenda Sesiunii a V-a  de cursuri

blink_red_dot Program sesiune 29 mai UMF

blink_red_dot Program demonstratii practice pe grupe – iunie

blink_red_dot Cerere deplasari la conferinte

blink_red_dot Agenda recuperare Sesiunea IV

blink_red_dot Program demonstratii practice  – mai 2015

blink_red_dot Agenda Sesiunii a IV-a de cursuri

blink_red_dot Program demonstratii practice pe grupe martie 2015

blink_red_dot Lucrari si comunicari

blink_red_dot Metodologie conferinte

blink_red_dot Program demonstratii practice februarie 2015

blink_red_dot Agenda sesiunea III – recuperare

blink_red_dot Program demonstratii practice pe grupe – ianuarie   2015

blink_red_dot  Agenda sesiunea III

blink_red_dot Program demonstratii practice-decembrie2014

blink_red_dot Program demonstratii practice pe module-noiembrie 2014

blink_red_dot Agenda Sesiune de Recuperare II

blink_red_dot Agenda Sesiunii de cursuri UMF – Poiana Brașov, octombrie 2014

blink_red_dot Program demonstratii practice pe grupe-octombrie 2014

blink_red_dot Activitatea A.4.2 „Susținere cursuri/module/sesiuni”

blink_red_dot Program demonstratii practice pe grupe-septembrie 2014

blink_red_dot Agenda Sesiune de Recuperare

blink_red_dot Modul 1    Modul 2    Modul 3    Modul 4

blink_red_dot Programare demonstratii practice

blink_red_dot Grupa 1    Grupa 2   Grupa 3   Grupa 4  Grupa 5   Grupa 6   Grupa 7   Grupa 8

blink_red_dot Cerere aprobare trimitere spre publicare

blink_red_dot Indicatori de performanta

blink_red_dot Raport activitate postdoctorala/doctorala

blink_red_dot Validarea raportului de activitate

blink_red_dot Cerere acordare subventii (varianta Word)

blink_red_dot Metodologie acordare subventii

blink_red_dot Tabel postdoctoranzi tutori

blink_red_dot Scrisoare de recomandare (engleza)